Beauty Glow’s Business Partners

Collaborations and parnerships

Iedereen heeft ongelimiteerde vermogens en potentieel welke op elk moment kunnen worden aangesproken en ontwikkeld.

Op school of waar dan ook in het leven wordt ons geen handleiding aangereikt hoe wij met de overvloed aan mogelijkheden en kansen in het leven om kunnen gaan. Laat staan dat er serieus aandacht wordt besteed aan persoonlijk en innerlijk succes.

Incresco

Life Education Center

Bij Incresco draait het om ‘innerlijke ontwikkeling’. Kortom, alles wat je niet op school wordt geleerd. Het sleutelen aan onze innerlijke kwaliteiten noemen wij Ingeneering®; de technologie achter ons innerlijk functioneren en welzijn. Zo kunnen wij actief en bewust werken aan onszelf door te leven vanuit vrijheid, groei en te kiezen voor (innerlijk) geluk. Innerlijke ontwikkeling, persoonlijke groei, leiderschap en meditatie komen hierbij samen.

Ingeneering het boek by Incresco

De Tibetaans-boeddhistische technologieën van
ons innerlijk functioneren en welzijn

Hét onmisbare naslagwerk voor iedereen die meer basis wil in de teachings van de Boeddha. Wil jij jezelf bekend maken met de boeddhistische filosofie en achtergrond? Dan is dit boek écht wat voor jou. Het is niet alleen een uitgebreid naslagwerk maar kan óók worden gebruikt als encyclopedie.

Life education

Onze onmisbare levensvaardigheden

Op school leren wij alles over zogenaamde feitjes, weetjes, cijfers en letters. Maar de belangrijke levensvaardigheden die nodig zijn worden ons niet geleerd. Er wordt constant gefocust op onze kennis door eindeloos toetsen van meetbare feiten en weetjes. En al op vroege leeftijd worden wij geforceerd een keuze te maken waar wij heen willen in de toekomst. Maar de belangrijke levensvaardigheden moeten wij zelf maar zien uit te vogelen.

Life skills toegankelijk maken

De visie van Incresco is om juist deze cruciale en onmisbare life skills voor iedereen toegankelijk te maken en te integreren in alle onderdelen van het leven. Dat er evenveel aandacht wordt besteed aan de innerlijke mens en ontwikkeling, alsmede de uiterlijke ontwikkeling. Dit doen wij door Revolutionaire & Uitzonderlijke Educatie aan te bieden; life skills voor een geweldig leven in de 21ste eeuw. Om zo mensen te inspireren zichzelf te ontwikkelen en daardoor persoonlijk het verschil te maken.

Speciale premium producten

Onze producten zijn totaal gericht op jouw Mind, Energy en Body. Zo geven wij jou de bewezen tools en handreikingen om jezelf te empoweren en je een kickstart te geven op jouw pad van persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo kan jij meer uit jezelf en het leven halen, jezelf door-ontwikkelen en bovenal je hart volgen met voldoening, geluk en betekenis.

Ik zou willen dat life skills mij aangeleerd waren!

– Benjamin Wennink

Op school worden wij volgestopt met kennis, feitjes en weetjes. Alsof onszelf volstoppen met kennis zorgt dat wij klaar zijn om alle uitdagingen in het leven het hoofd te bieden. Kennis en informatie alleen maakt ons niet anders dan machines. De technologie van tegenwoordig is in rap tempo de onontwikkelde mens aan het inhalen. Simpelweg omdat machines geautomatiseerd werk beter kunnen.