Ingeneering is speciaal voor jouw
  • persoonlijke groei
  • innerlijke ontwikkeling
  • levensvaardigheden
  • innerlijk leiderschap
  • mentale welzijn

“Life may happen around you,
and things can happen to you,
but the only thing that really counts,
are the things that happen within you.”

– Benjamin Wennink

Ingeneering is de 'Boeddha-Bijbel'

Hét onmisbare boek over ons innerlijk welzijn

Unieke verzameling

Dit boek is een volledige introductie tot de hoofdzakelijke leerstellingen binnen het boeddhisme over de werking van onze geest. Dit biedt een algeheel beeld van wat er in de literatuur beschikbaar is over ons innerlijk functioneren gebaseerd op een 2500 jaar oude traditie.

600+ pagina’s aan zelfstudiemateriaal

Compleet naslagwerk

Het is een compleet overzicht van de werking van onze geest, gebaseerd op boeddhistische filosofie. Daarnaast bied het een volledige samenvatting van de structuur van het boeddhistische pad met de noodzakelijke diepgang.

Met 400+ Sanskriet termen

Boeddha encyclopedie

Alle kernleerstellingen zijn aan elkaar geschreven als een gegradeerd overzicht van het boeddhistische pad. Daarnaast kan middels de index en inhoudsopgave het boek gebruikt worden als encyclopedie voor het opzoeken van specifieke leerstellingen.

Met 2700+ index zoektermen

Wat is Ingeneering?

De vaardigheid van innerlijke ontwikkeling

Ingeneering is de technologie van innerlijk functioneren. Engineering is vernuft en slimheid in het ontwerpen van comfort in de uiterlijke wereld. Ingeneering is de wijsheid en methoden voor het ontwerpen van welzijn in de innerlijke wereld. Het is de wetenschap van innerlijk functioneren en welzijn.

De werking en het functioneren van de geest wordt gebruikt voor diepgaande en blijvende (persoonlijke) transformatie. Het omvat de methoden en wijsheden vanuit de eeuwenoude oosterse (boeddhistische) tradities. Deze zijn op basis van persoonlijke overlevering en ervaring toegankelijk gemaakt in het hier en nu. Het adresseert elk aspect van menselijk welzijn – van lichaam, spraak en geest tot onze fundamentele ervaring (energie) van verlichting.

De Boeddha-Bijbel:

Ingeneering

de Tibetaans-boeddhistische
technologieën van ons innerlijk
functioneren en welzijn

door Benjamin Wennink

€ 111,11

Hét onmisbare naslagwerk voor iedereen die meer basis wil in de teachings van de Boeddha. Wil jij jezelf bekend maken met de boeddhistische filosofie en achtergrond? Dan is dit boek écht wat voor jou. Het is niet alleen een uitgebreid naslagwerk maar kan óók worden gebruikt als encyclopedie.

Investeer In Jouw Innerlijke Ontwikkeling

met

Ingeneering

de Tibetaans-boeddhistische technologieën van
ons innerlijk functioneren en welzijn!

Direct 'Ingeneering' bestellen

Hardcover

E-book